Mehmet Doğru İlkokulu

Atatürk Mah. Elbeyli Yolu 816A Sokak No 3/B Kızıltepe/ MARDİN
Vizyon
İstiyoruz ki okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığı bilsin. İstedilkeri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki okulumzda öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimne yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede edişeleri olmasın. İstiyoruz ki okulumzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin, Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta elde edilebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş olarak yetişmelerini sağlamak
SABAH:07;30-12;20 ÖĞLE :12;30-17;20
ŞEHİR İÇİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜ