Kas

Okulumuz 3.sınıflar arası yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavında İlk 10´a giren öğrencilerimize hediyelerini başta Okul Müdürümüz Uzm.Öğrt.Mehmet ÖNCÜ, Müdür Yardımcımız İlyas KALAY ve Sınıf Öğretmenlerimiz tarafından verildi.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Bekir ÇETİN 1.Sınıf Öğrencilerine Göz Tarama Testini Sınıf Öğretmenleri ile Birlikte Uyguladı.

Kas

Ana Sınıfı Öğrencilerimizin Kızılay Haftası İçin Yaptıkları Etkinlik Renkli Görüntüler Oluşturdu.

Kas

Kızılay Haftası İçin Yapılan Programda Öğrencilerimiz Arkadaşlarını Bilgilendirmiş Oldu.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin Kuruluşunun 95.Yılını Kutladık. Kutlama Programını hazırlayan 3/C Sınıfı Öğretmenimiz Mehmet Sait TURĞAY´a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Temsilcisi Seçimi Yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Yapılacak Okul Temsilcisi Seçimi Öncesi Okul Müdürümüz Okul Öğrenci Meclis bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Ekm