May

Okulumuz 1/B Sınıfı Öğretmeni Ebru KATAR, öğrencileriyle birlikte saat etkinliğini gerçekleştirdiler. Etkinlikte renkli saatler oluşturan öğrencilerimizi ve değerli öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönemde 3.Sınıflar arası ve 4.Sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvasında finali kazanan sınıflarımıza ödülleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Turnuvayı kazanan öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerimizi kutlarız.

May

Okulumuz 2.dönemde 3.sınıflar ve 4.sınıflarda gerçekleştirdiğimiz Kazanım Değerlendirme Sınavında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri öğretmenleri tarafından verildi. Hem okul hem de sınıf bazında dereceye giren öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerini kutluyoruz.

May

Okulumuz Anasınıfı C ve D şubeleri Anneler Günü nedeniyle sınıflarında etkinlik gerçekleştirdiler. BU güzel etkinliklerinden ötürü Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Fatma Burcu ÇİM, Gamze KALE ve etkinliği şenlendiren minik yavrularımızı kutluyoruz.

May

Okulumuz Okul Öncesi C ve D Şubeleri öğretmenleri ile birlikte pikniğe gittiler. Piknik yaptıkları alanda doyasıya eğlenen miniklerimiz bu güzel anlarını renkli karelere aktardılar. Emeklerinden ötürü Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Fatma Burcu ÇİM, Gamze KALE ve etkinliği şenlendiren minik yavrularımızı kutluyoruz.

May

Okulumuz değerli öğretmenlerinden Ersin ORUÇ ve Nurhan YILMAZ ÇAKIR öğrencileriyle birlikte renkli kareler oluşturan uçurtma etkinliği gerçekleştirdiler. 1/F sınıfı öğretmenimiz Ersin ORUÇ'u, 2/D sınıf öğretmenimiz Nurhan YILMAZ ÇAKIR'ı ve sevgili öğrencilerimizi bu güzel etkinlikten ötürü kutluyoruz.

May

Okulumuz 1/E Sınıfı Öğretmeni Şemsi DAĞDELEN ve öğrencileri yapmış oldukları uçurtmaları uçurdular. Öğretmenleriyle güzel vakit geçiren öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Bu güzel etkinliklerinden dolayı sevgili öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okul Rehberlik Panomuz Akran Zorbalığı konusu altında güncellendi. Okul panomuzun düzenlenmesinde emeği geçen Okul Rehber Öğretmenimiz Çağrı ÖZKAYA'ya teşekkür ederiz

May

Okulumuzda baharın gelişi ile birlikte 3.sınıflar ve 4.sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın düzenlenmesinde ve yönetilmesinde değerli Müdür yardımcılarımız  Hamdullah ERTAŞ ve Suphi ARTIRAN'a, Öğretmenlerimiz  Serkan ÇEÇAN, Süleyman KILIÇ, Şahin ATIZ ve Çağrı ÖZKAYA'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

3.sınıflarda 3/B - 3/D arasında yapılan final müsabakasında 3/B sınıfı penaltı atışları sonucu kazanan sınıf olmuştur.

4.Sınıflarda 4/B - 4/D arasında yapılan final müsabakasında 4/B sınıfı maçı kazanarak 4.sınıflarda turnuvayı kazanan sınıf olmuştur.

Bu güzel turnuvada kazanan ve oynayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çercevesinde okul panomuz güncellendi. Panonun güncellenmesinde emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Berfin COŞKUN ve Zeynep BOZAN YILMAZ'a teşekkür ederiz.

May

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal bayram.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda şiirler, oyunlar, yarışmalar, gösterilerle kutlandı. Programda emeği geçen başta değerli öğretmenlerimiz Ebru KATAR ,Medine GÜR,Berfin COŞKUN ile diğer bütün  öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Ana sınıfı A şubesi öğretmeni Zeynep BOZAN YILMAZ ve sevgili öğrencileri ile birlkte Ramazan ayının gelişi ve Yaşlılar Haftası münasebetiyle ortak bir etkinlik gerçekleştirdiler. Bu güzel ve renkli etkinliklerinden dolayı öğretmenimizi ve yavrularımızı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 3-A Sınıfı öğrencilerinden Mehmet Emin KANDEMİR ve kuzeni İlayda DEMİRTAŞ, ailelerinin desteğiyle birlikte Razamazan Ayı öncesinde komşularına imsakiye ve şeker dağıttı. Güzel etkinliklerinden ötürü sevgili öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerimize, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Tarafından gönderilen ''Ramazan Günlüğüm'' kitabı dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz öğlen grubu öğretmenleri, Ramazan ayı öncesinde birlik ve beraberliği pekiştirici bir yemek etkinliği gerçekleştirdiler. Yemeğin organize edilmesinde emeği geçen öğretmenimiz Ersin ORUÇ'a teşekkür ederiz.