Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yastır. 10 Kasım Anma programı kapsamında sınıfında etkinlik düzenleyen Anasınıfı C Şubesi öğretmeni Berfin COŞKUN'u, etkinliği renklendiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yastır. 10 Kasım Anma programı kapsamında etkinlik düzenleyen Anasınıfı A şubesi öğretmeni Fatma Burcu ÇİM ve Anasınıfı B Şubesi Öğretmeni Gamze KALE'yi, etkinliği renklendiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andık. Anma programını hazırlayan ve programda görev alan değerli 4/F sınıfı öğretmeni Ayşe KURT ve öğrencilerini, programda görev alan 4/E sınıfı öğretmeni Pembe KORHAN ve öğrencilerini, 4/D sınıfı öğretmeni Özlem MUTLU ve öğrencilerini, 3/F sınıfı öğretmeni Gülseren ÇELİK ve öğrencilerini, ayrıca programı sunan ve programda görev alan diğer öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Filistin Gazze'de yaşanan İnsanlık dışı tutuma ve yaşananlara dikkat çekmek üzere okulumuz bahçesinde 09.11.2023 günü saat 10:00'da Balon Uçurma etkinliği düzenlendi.

Kas

Türk Kızılay’ın görevi; uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerdir.

Okulumuz Anasınıfı C Şubesi öğretmeni Berfin COŞKUN, Kızılay Haftası münasebetiyle öğrencilerine Kızılay'ı tanıtmak, Çocukları Kızılay'ın görevleri hakkında bilgilendirmek amacıyla güzel bir etkinlik gerçekleştrdi. Renkli görüntüler oluşturan Anasınıfı C şubesi Öğretmenimizi ve minik yavrularımızı kutluyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı C Şubesi öğretmeni Berfin COŞKUN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sınıfında öğrencileriyle birlikte bir etkinlik ile kutladı. Etkinlik süresince çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan Anasınıfı C Şubesi öğretmeni Berfin COŞKUN'u  ve sevgili öğrencilerimizi bu güzel etkinliklerinden ötürü  kutluyoruz.

Kas

Türk Kızılayı "Herkes için esenlik ve güvenli yaşam."

Gerek afet ve acil durumlarda gerekse olağan zamanlarda dirençlilik kazandırıcı faaliyetler ve insani yardımlarda bulunmak suretiyle bütün insanların insanca yaşamasını temin etmek vizyonuna sahiptir.

Çocuklarımıza Kızılıay Haftası'nda bu değerleri drama etkinliği ile aşılayan Anasınıfı A şubesi öğretmeni Fatma Burcu ÇİM ve Anasınıfı B Şubesi Öğretmeni Gamze KALE'yi, etkinliği renklendiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı D şubesi Öğretmeni Zeynep BOZAN YILMAZ, öğrenciliri ile birlikte Kızılay Haftası münasebetiyle bir etkinlik gerçekleştirdiler. Etkinlik boyunca Kızılay hakkında bilgilendirilen yavrularımız, etkinliğin sonunda Kızılay ile özdeşleşen Çorba Etkinliği gerçekleştirdiler. Bu güzel ve renkli etkinliklerinden ötürü Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı A şubesi öğretmeni Fatma Burcu ÇİM ve B şubesi öğretmeni Gamze KALE, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sınıflarında öğrencileriyle birlikte bir etkinlik ile kutladılar. Etkinlik süresince eğlenceli vakit geçiren çocuklarımız, etkinliğin sonunda boyama çalışması yaptılar. Bu güzel etkinliklerinden ötürü değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. Okulumuz bahçesinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı kutlamaları çerçevesinde öğrencilerimiz şiirler okundu, şarkılar söyledi. Kutlama programında Atatürk Çocukları şarkısını koro şeklinde seslendiren 3/A sınıfı öğrencilerimizi ve programda görev alan Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Sonbaharın gelişini güzel ve anlamlı bir etkinlik ile kutlayan öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte Sonbahar mevsimi ile özdeşleşen yapraklar üzerinde boyama çalışması yaptılar. Etkinlikte güzel kareler yakalayan değerli öğretmenlerimiz Fatma Burcu ÇİM ve Gamze KALE'yi, etkinliğin karelerini süsleyen minik yavrularımızı kutluyoruz.

Ekm

Anasınıfı C Şubesi öğrencilerimiz Sarı Günü yapıp sarı rengini öğrendiler. Etkinlik, Sağlıklı limonata ile pekiştirildi. Etkinlikte üretilen  limonatayı içen çocuklarımız renkli bir etkinlik tamamlamış oldular. Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Anasınıfı C Şubesi Öğretmeni Berfin COŞKUN'u ve minik yavrularımızı tebrik ederiz.

Ekm

Okul Rehberlik Panomuz Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusu altında güncellendi. Panonun güncellemesinde emeği geçen Okul Rehber Öğretmenimiz Ümit KARADAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Sonbaharın gelişi ile ile birlikte soğuk havaların vazgeçilmezi olan çorba, çocuklarımızın içini ısıtacak sağlıklı bir besindir. Çorba etkinliğine okul müdürümüz Sattam AYDIN, Müdür yardımcılarımız Hamdullah ERTAŞ ve Suphi ARTIRAN'ı davet eden değerli Öğretmenimiz Özgür ALTINOK ve sevgili öğrencilerimizi bu güzel etkinliklerinden ötürü kutluyoruz.