Ekm

Anasınıfı C Şubesi Öğretmenimiz Berfin COŞKUN ve minik yavrularımız Sonbaharın gelişini güzel ve anlamlı bir etkinlik ile kutlayan öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte Sonbahar mevsimi ile özdeşleşen yapraklar üzerinde boyama çalışması yaptılar. Bu güzel etkinliği gerçekleştiren öğretmenimizi ve sevgili çocuklarımızı kutluyoruz.

Ekm

Anasınıfı D Şubesi öğrencilerimiz Sarı Günü yapıp sarı rengini öğrendiler. Etkinlik, Sağlıklı limonata ve anne keki ile pekiştirilip taçlandırıldı. Etkinlikte üretilen keki afiyetle yiyip limonata içen çocuklarımız renkli bir etkinlik tamamlamış oldular. Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Anasınıfı D Şubesi Öğretmeni Zeynep Bozan YILMAZ'ı ve minik yavrularımızı tebrik ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı 08 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da okul bahçesinde gerçekleştirdik. Toplantıya Okul Müdürü Sattam AYDIN, Okul Aile Birliği Başkanı, Öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Ekm

Değerler Eğitimi Panomuz Rehberlik Servisine Ne Zaman Gitmeliyim? başlığı altında güncellendi. Panonun güncellenmesinde emeği geçen Okul Rehber Öğretmenimiz Yeliz DÜZGÖREN'e teşekkür ederiz.

Ekm

Eylül-Ekim ayı değerimiz olan Vatanseverlik konusu başlığı altında okul değerler eğitimi panomuz güncellendi. Panomuzun güncellenmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Ebru KATAR, Şemsi DAĞDELEN ve Nurettin TEKİN'e teşekkür ederiz.

Ekm

Belirli Gün ve Haftalar Panomuz İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında güncellendi. Panonun düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Özlem MUTLU ve Feride AKÜLKÜ öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

İlköğretim Haftası,  14 Eylül 2023 tarihinde okulumuz bahçesinde  Sınıf Öğretmenlerimiz Özlem MUTLU, Feride AKÜLKÜ ve sevgili öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlikler kutlandı. Emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz

.

Haz

4.Sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasını kazanan 4/A sınıfı öğrencilerimize ödülleri sınıf öğretmenlleri Hülya OPAK tarafından verildi. 4/A Sınıfı öğrencilerini ve Sınıf Öğretmenleri Hülya OPAK'ı kutluyoruz.

Haz

Okulumuz 4.sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Okulumuzda 5 şubenin katılımıyla gerçekleştirilen bilgi yarışmasını kazanan 4/A sınıfı öğrencilerini ve öğretmenimiz Hülya OPAK'ı kutluyoruz.

Haz

Okulumuz 2.dönem 3. ve 4.sınıflarda gerçekleştirdiğimiz Kazanım Değerlendirme Sınavında okul ve sınıf bazında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Haz

Değerler Eğitimi Panomuz Haziran Ayı  Dua ve İbadet değerleri başlığı altında düzenlendi. Panonun hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenimiz Medine GÜR'e teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 3/F Sınıfı öğrencileri Ege yöresine ait kısa bir tiyatro gösterisi hazırladı. Gösteri güzel ve eğlenceli olmakla beraber çocuklarımızın kendilerini rollerine kaptırmaları gösteriyi daha da renklli hale getirdi.

May

Okulumuz Anasınıfı şubesi öğretmeni Zeynep BOZAN YILMAZ, öğrencileri ve velileri  ile birlikte pikniğe gittiler. Piknik yaptıkları alanda doyasıya eğlenen miniklerimiz bu güzel günün tadını çıkardı. Emeklerinden ötürü Anasınıfı A şubesi Öğretmenimiz Zeynep BOZAN YILMAZ'ı, değerli velilerimizi ve etkinliğin şekerleri minik yavrularımızı kutluyoruz.

May

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimize uykunun insan sağlığı üzerindeki önemini bu güzel etkinlik ile aşılayan Anasınıfı A şubesi öğretmenimiz Zeynep BOZAN YILMAZ'ı ve etkinliği renklendiren sevgili öğrencilerimizi kutlarız.

May

Okulumuz Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz ile birlikte baharın gelişi ile birlikte piknik etkinliği gerçekleştiren Anasınıfı B Şubesi Öğretmenimiz Berfin COŞKUN, öğrencileriyle güzel ve renkli bir gün geçirdi. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Anasınıfı B Şubesi Öğretmenimiz Berfin COŞKUN'u, değerli velilerimizi ve minik yavrularımızı tebrik ederiz.