Okul etkinlik köşemiz güncellendi.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi' nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde bu anlamlı ve güzel günün çocuklarımız için bayram havasında geçirilmesi amaçlanarak şiirler
, oyunlar, dans gösterileri ve yarışmalarla renklendirildi. Programımızda emeği geçen, görev alan öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulun ilk gününde meraklı gözlerle etrafını keşfetmeye çalışan yavrularımız ARTIK OKUYOR.

Güzel ve eğlenceli geçen bir dönemin sonunda öğretmenlerinin emek ve gayretleriyle okuma-yazmaya geçen miniklerimize anlamlı br gün geçirttik.  Okuma bayramı esnasında eğlenceli dakikalar geçiren miniklerimiz, eğlencelerine pasta kesimi ve palyaço gösterisi ile devam etti. Öğrencilerinin yaşamlarına güzel bir anı bırakan öğretmenlerimiz Ahmet İPEK, Mehmet Sait BASRAVİ, Hülya BUYANKARA, Yaşar KILIÇ, Feride AKÜLKÜ, Sümeyye İŞ'e  ve desteklerini esirgemeyen okul yönetimimize teşekkür ederiz.

Okuma-Yazmaya geçen yavrularımıza eğitim-öğretim hayatılarında başarılar dileriz.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN ANLAMI VE ÖNEMİ NEDİR?

Çanakkale Savaşı batılı ülkelerin oluşturduğu itilafa karşı Osmanlı Devleti'nin savunmada olduğu bir savaştır. Osmanlı Devleti Çanakkale Savaşında bütün bir millet olarak destan yazdığı savaştır. 1914 yılı 3 Kasım-1915 yılı 18 Mart tarihleri arasında deniz savaşları yapılmıştır. 25 Nisan 1915-9 Ocak 1916 tarihleri arasında ise Gelibolu yarımadasında kara savaşları olarak yapılmıştır.

Zorlu bir savaş olan Çanakkale Savaşı Türk tarihinde destan olarak nitelendirilmektedir. Güçlü bir donanmaya sahip olan itilaf devletlerine karşı daha zayıf bir ordu ile büyük bir zafer elde edilmiştir. Türk milletinin kazandığı zafer olarak tarihe geçmiştir.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü  hazırlanan program dahilinde kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenimz Gülseren ÇELİK' ve görevli öğrencileri kutluyoruz.

Mrt

Değerler Eğitimi Mart ayı değermiz olan Öz Denetim başlığı altında panomuz güncellendi. Panomuzun güncellenmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Ahmet Han İPEK ve Pembe KORHAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilerek deprem farkındalığı oluşturuldu. Sivil Savunma Kulübü'nde görevli öğretmenimiz Ahmet Han İPEK ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma günü kapsamında okul panomuz güncellendi. Emeği geçen öğretmenimiz Ahmet Han İPEK'e teşekkür ederiz.

Mrt

Panomuzun güncellenmesinde emeği geçen Okul Rehber Öğretmenimiz Yeliz DÜZGÖREN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Panonun Güncellenmesinde emeği geçen öğretmenimiz Gülseren ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler Eğitimi Panomuz güncellendi. Panonun hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimiz Gülseren ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Belirli Gün ve Haftalar panosu '' Enerji Tasarrufu '' başlığı altında güncellendi. Panonun güncellenmesinde emeği geçen öğretmenimiz Mehmet Sait Basravi'ye ve etkinliği sınıfında gerçekleştiren öğretmenlerimizden Gülseren ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul panomuzu güncelleyen Okul Öncesi öğretmenimiz Fatma Burcu ÇİM'e teşekkür ediyoruz.

Kas

Rehberlik panomuz ''Akran Zorbalığı'' başlığı altında düzenlendi. Panonun düzenlenmesinde emeği geçen Okul Rehber Öğretmenimiz Yeliz DÜZGÖREN'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz kütüphanesi yeniden düzenlendi. Düzenlenmesinde emeği geçen Okul Müdürümüz Sattam AYDIN'a ve Müdür Yardımcımız Suphi ARTIRAN'a teşekkür ederiz.